Jeg gjør en Gestus

Etter snart fire år i Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, gikk jeg i februar ut av min faste stilling som informasjonssjef og over til en friere og langt usikrere tilværelse som selvstendig næringsdrivende.

Ikke helt ukjent farvann

Gestuslogo

Jeg har jobbet frilans tidligere, og hadde allerede et enkelt-personforetak jeg kunne gjenopplive. Litt for moro skyld, noe for syns skyld og litt fordi jeg syntes det ble forvirrende med en facebookside som het det samme som meg, har jeg skiftet navn på foretaket. Det går nå under navnet Gestus, eller Gestus media. Jeg har ikke gifta meg helt med sistnevnte. Kanskje blir det Gestus noe annet.

Hva skal jeg drive med?

Den viktigste grunnen til at jeg gjenopptar solokarrieren, er et ønske om å jobbe mer hands on med kreative prosjekter, og da aller helst med ting som har et humoristisk tilsnitt. Men jeg jobber også gjerne med alvorligere ting.

Til alt hell fikk jeg allerede i den første uken i det fri anledning til å lage tøys som skal brukes i forbindelse med presentasjon av alvorligere ting. Du kan lese mer om humor, ekorn og boksingwww.gestus.no

Dette gjør jeg gjerne igjen.

I løpet av min tid i Aldring og helse, tilegnet jeg meg mye ny kunnskap om drift av nettsider og administrasjon av sosiale medier. Jeg løftet facebooksiden fra snaut 500 følgere, til 15.000 på tre og et halv år. En annen stor oppgave var å få nettsidene over på ny plattform. Nettsidene hadde for øvrig en årlig vekst i antall besøkende på ca. 40 prosent hvert år i løpet av min tid der. </selvskryt>

Jeg jobber gjerne mer med sosiale medier og nettsideadministrasjon.

Andre ting på trappene

For snart et par år siden, skrev jeg min andre musikal. Den første “Spring up” ble satt opp på Den norske opera i 2015. Den neste har premiere nå i april.

Resten kan jeg ikke si så mye om ennå. Eller: Jeg kan, men jeg vil ikke.